Den som intet vover intet vinder

I aften står vi overfor en mundfuld der vil virke stor for selv Kim Larsen. Efter forrige uges store nederlag i Holstebro skal der for alvor andre boller på suppen, hvis vi skal have en reel chance for at levere et comeback af de helt store. Første kamp endte 25-14 til Holstebro efter en rædderlig kamp, og derfor vil sandsynligvis en 12-måls sejr være nødvendig, hvis ikke det skal være slut med europæisk håndbold for denne gang. Træner Allan Heine har også taget den grønne ja-hat på, da han udtalte sig til Viborg Stifts Folkeblad.

”Vi skal vinde hvert femte minut med ét mål. Kan vi det, så henter vi de 12 mål, der skal til. I sidste sæson havde Team Tvis Holstebro to kampe, som de vandt med 13 mål hjemme, men de tabte med 12 ude. Det kan de gøre igen, og så vil det være nok for os”, lyder den optimistiske melding fra træneren.

Der skal kæmpes af ALLE der dukker op i Viborg Stadionhal, og den kontrafase der har fungeret bedre og bedre i kampene mod Ringkøbing og Håndbold Mejrup-Hvam skal også være brandvarm i aften.

”Forhåbentlig kan vi ryste Holstebro fra start, og så må vi se hvor langt det rækker. Drømmen skal leve i vores hoveder. Vi skal klø på fra første fløjt, og så må vi se hvor langt det kan bære,” slutter Allan Heine.