Billetsalg til pokalfinalen startet

Så er billetsalget til finalen i Santander Cup skudt i gang, og din billet er blot et par museklik væk! Finalen spilles den 27. december klokken 16:10 i Jysk Arena, Silkeborg, og modstanderen er FCM Håndbold.

At pokalfinalen står mellem de klassiske arvefjender i dansk kvindehåndbold, vil utvivlsomt skabe stor efterspørgsel på billetterne. Det har vi da også allerede kunnet mærke på de mange tilkendegivelser og spørgsmål, vi har fået. Vi anbefaler derfor, at du hurtigst muligt går ind og sikrer din plads, så du ikke risikerer at gå glip af finalefesten. Divisionsforeningens direktør lover at der vil blive tale om en totaloplevelse tredje juledag.

”Vi åbner dørene allerede kl. 14.15 og inviterer indenfor til Warm Up Party Zone med blandt andet fælles spisning mellem de to holds fans, hvor cheftrænerne fra scenen vil give deres bud på kampen. Derudover vil der også være en række danske klubtrænere og landstrænerne til stede, som vil give ekspertvurderinger af kampen. Vi opgraderer også på hele aktivitetsdelen uden for banen, så der bliver noget at komme i god tid for”, slutter Thomas Christensen.

Billetpriserne bliver 200 kr. på langside, 100 kr. på hjørne og bag mål samt 75 kr. for ståpladser. Alle beløb er inklusiv gebyr. Prisen for buffet i Warm Up Party Zone er 125. kr. (tilkøbes sammen med billetten).

Her kan du gå direkte til billetsalget