Back-to-basics imod Ringkøbing

Grundspillet i Primo Tours Ligaen nærmer sig sin afslutning, og for Viborg venter der torsdag en nøglekamp i duellen om slutspilspladserne, når holdet på udebane møder Ringkøbing Håndbold.

Vestjyderne har i denne sæson drillet Primo Tours Ligaen-duellanterne om slutspilspladserne fra Holstebro, Aarhus og København, og cheftræneren ved også at der ikke bliver givet ved døren, da Ringkøbing fortsat kæmper en indædt kamp om at slippe fri fra de direkte nedrykningspadser.

”Ringkøbing har spillet samen i godt to sæsoner, og det har vist at der er et stærkt koncept i klubben, og ikke mindst en god defensiv. Det gør at de har været rigtig farlige i kontrafasen, som er noget deres træner Lars Rasmussen har været dygtig til at implementere i holdet”, fortæller den forhenværende Ringkøbing-træner Allan Heine.

For Viborg er slutspilspladsen endnu i egne hænder, men lige nu er det ikke tanken. Efter to nederlag, og specielt måde kampene er blevet tabt, så gælder det nu om ”at få vendt bøtten”.

”Vi skal genopfinde os selv. Vi spiller en fin kamp imod Esbjerg på hjemmebane, men taber desværre, og så spiller vi en rædderlig kamp imod TTH i søndags. Det er tid til at finde tilbage til basis, og så skal vi finde ud af hvor vi er gode. Imod TTH havde vi tendens til at se på alle problemer, hvor vi tidligere i den gode periode så på alle de muligheder der er. Det er den vej vi skal igen, og jeg synes vi har haft en fin evaluering og gode træninger efter kampen, så jeg håber da at vi kan komme tilbage på sejrssporet imod Ringkøbing”, beretter Allan Heine.

Kampen sendes ikke på TV, men du kan følge livescore med tekst på Viborg Stifts Folkeblad’s hjemmeside, eller så kan du tænde for Ringkøbing-radioen Radio Max’s net-radio, hvor de løbende kommer med opdateringer fra hallen.