Allan Heine: Vi har en “usynlig” modstander

Allan Heine har haft tid til at vende kampen imod SK Århus i onsdags, og derfor bad vi ham om at fortælle hvad der gjorde forskellen, i det der endte ud i et nederlag på 28-23 i Den Lille Kro Arena.

”Jeg synes vi spiller noget flot og veldisponeret håndbold i begge ender, lige frem til stillingen 17-20 i vores favør. Herefter er det som om vi bliver vores egen største modstander, samtidig med at SK Århus virkelig leverer varen afslutningsvis.”

Selvom der længe er blevet fortalt om en ny begyndelse i den midtjyske håndboldklub, så vil spillerne og staben stadig blive mødt af et stort pres fra omverdenen. Det er et punkt man arbejder på at tackle optimalt.

”I modsætningen til os, så vil sejren til dem være imponerende for folk der følger med i damehåndbold, hvorimod den i Viborg HK-regi er en “det manglede bare”-præstation. Vi har en ”usynlig” modstander her, udover det stærke hold vi selvfølgelig stod overfor, og det skal vi forholde os til, så vi nu kan gå ind og arbejde aktivt med det frem imod kampen på tirsdag”, udtaler Allan Heine med en henvisning til pokalkvartfinalen, hvor holdet skal besøge Randers HK.

Husk desuden at pokalbraget kan følges på TV2 Sport med optakt fra klokken 19:00, og kampstart klokken 19:30. Allerhelst ser vi jer i Arena Randers, hvor vi historisk set har haft et rigtig godt tag på kronjyderne de seneste år. Læs mere om dette i optakten der følger.