Allan Heine: Det bliver en svær kamp

Søndag eftermiddag spiller Viborg HK den første officielle hjemmekamp i sæsonen 2015/2016.

Efter et fremragende udlæg i Holstebro, hvor de hvidklædte holstebroere måtte vinke med det hvide flag, så gæster storsatsende Nykøbing Falster Håndbold på søndag klokken 16:00 Viborg Stadionhal.

”Den her kamp bliver endnu sværere end kamp nummer 1 i Holstebro, for vi spiller nu den første kamp på hjemmebane, og vi går ind i hallen som favoritter. Vi møder et hold der ikke har noget at tabe, men spiller de på det topniveau, som vi så i afslutningen af første  / starten af anden halvleg i deres kamp imod Silkeborg-Voel i tirsdags, så er det et hold der volder problemer for alle modstandere i ligaen”, udtaler Allan Heine.

På trods af, at søndagens udehold i princippet rykkede ned i den foregående sæson, så må det for det sportslige niveau i ligaen siges at være den rette beslutning, da Skive FH valgte at trække deres ligahold, og derved give plads til de gulklædte falstringer, der op til den nye sæson har oprustet kraftigt.

Hele 8 personligheder har efter sidste sæson forladt NFH, men til gengæld er der ind kommet prominente navne som keeper Barbara Arenhart, den svenske profil Emelie Westberg, tidligere Viborg-spiller Mette Gravholt, fløjen Mariana Costa, og ikke mindst playmaker Kristina ”Mulle” Kristiansen, samt hendes tidligere TTH-træner Niels Agesen.

Allan Heine glæder sig til at møde NFH:

”Kan vi få kampen over på vores præmisser, så bør vi være det bedre hold. NFH har et fint topniveau, men deres bundniveau kan til tider besværliggøre tingene, hvilket vi også selv har oplevet her i opstarten til sæsonen. Fysisk håber jeg at vi kan få et overtag, og så kommer der forhåbentlig mange folk i hallen, som kan være med til at give os det store rygstød vi har brug for søndag”.