Allan: Alle kan slå alle i den her liga

Viborg HK skal forsøge at ride videre på en god bølge, når SK Aarhus imorgen lørdag gæster Viborg Stadionhal.

Hvad venter der os så? Allan Heine har klare forventninger til hvad der skal løses, før at lørdagens hjemmehold kan revanchere 5-måls nederlaget på udebane i september måned.

”Det bliver en kamp hvor fysikken igen får meget at sige, da Aarhus er et af de hold i ligaen der spiller med musklerne, specielt efter at Mette Tranborg er kommet tilbage. De ligger meget af deres spil an på skud fra distancen, men er også glade for 1-mod-1 situationerne. Vi skal være rappe på fødderne fra start, ikke mindst i deres ankomstfase, hvor de er blandt de bedste hold i ligaen”, fortæller Allan Heine.

Netop det med at være klar fra start har været et fokusemne, efter at Viborg i de seneste 2 hjemmebanekampe imod København og Glassverket har haft store udfald før pausen, og begge gange været bagud med 5 mål. Det skulle gerne undgås i weekendens Primo Tours Ligakamp, så endnu et fantomcomeback ikke bliver nødvendigt, selvom at publikum har nydt godt af rigelig spænding, varierende føringer, og ikke mindst jubelbrølet efter 60 minutters drama.

”Vores modstandere er kommet fra start med et hårdt tryk på os, og samtidig gået ind i hallen med tilgangen om at der var alt at vinde på en traditionel svær udebane. For mig at se har det været stolpe ud og godt spillende modstandere, som har haft en indvirkning på kampforløbet. Mentalt har vi også bevist at selvom det ser svært ud ved pausen, så kan det alligevel vendes. Kan modstanderen score et antal mål før pausen, så kan vi også score lige så mange efter”.

Selvom at mange nok hellere vil have holdet til at vinde komfortabelt, så har det været nervepirrende på det seneste. I morgen kan det meget vel gå ligesådan, da alle slår alle i ligaen, og ingen skal vide sig sikker før sidste fløjt.

”Jeg synes at vi har en stærk hjemmebane hvor publikum ikke er bange for at lægge tryk på udeholdet, og samtidig ved hvornår vi har brug for det sidste skub. Spiller vi det vi kan, så vinder vi kampen imod Aarhus, men spiller vi ikke op til niveau, så er det altså et klassehold vi møder. Alle kan slå alle i den her liga, så der skal fightes igennem på og udenfor banen”.