Af hjertet tak

Kære venner.

Lad os starte med at se tilbage på i går aftes. Viborg HK gik ind til kampen som undertippet (vurderet ud fra den senere tids resultater), men endnu engang blev det til en sejr over lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro. Pokalkampe har sit eget liv, og den devise blev der igen sat en stor fed streg under. Udenfor banen blev der også præsteret på et højt niveau.

“Fansenes ubeskrivelige støtte i denne lidt svære tid er med til at motivere os yderligere, og i de tætte kampe er de med til at give os troen på egne evner, og de ekstra procenter der kan være forskellen på nederlag og sejr. Det så vi jo tydeligt igår, hvor de hele vejen havde vores ryg. Vi er virkelig privilegeret over at have disse mennesker bag os,” udtaler en taknemmelig Allan Heine.

Vi vil gerne benytte den her mulighed til at give vore loyale fans en kæmpe tak. Igen i går havde vores trofaste følgesvende fundet vej til endnu en udebanekamp, og der blev ydet en fornem kulisse under og efter kampen. Sidst vi stod i en pokalfinale væltede vores fans nærmest Jysk Arena i Silkeborg, da det blev til en finalesejr over FC Midtjylland, og vi håber at hver og én har lyst til at tage med til samme destination, når vi den 27. december atter spiller pokalfinale.

Vi ved også at mange fans har tilmeldt sig fanklubbens tur til Metz-kampen i weekenden, og  vi sætter stor pris på at I er der for os. Fingrene er krydset for endnu en flot præstation på og udenfor banen, men med jer er vi aldrig i tvivl. I er der!