6 på stribe!

Før kampen vidste Viborg HK at fysikken idag ville komme på prøve, og fra start var der ingen kærlighed at mærke i Århus-forsvaret. Efter hele 12 minutter var det kun blevet til to Viborg-mål af Siri Seglem og Rikke Skov, og havde det ikke været for en velspillende Rikke Poulsen i målet, så kunne det have set endnu værre ud end de 4 mål til udeholdet.

Selvom at der skulle gå et stykke tid, så kom Viborg tilbage. med 3 scoringer de sidste 3 minutter kunne Simone Böhme til slut udligne til 7-7, i en halvleg hvor det bestemt ikke havde været kønt.

Line Uno gjorde det onde ved sine tidligere holdkammerater, da hun i første angreb efter pausen bragte Viborg HK foran 8-7, vel og mærke for første gang i kampen. Herfra så spillerne sig ikke tilbage!

En anden spiller der virkelig steppede op var Rikke Skov, som i første halvleg havde fået en del pause på bænken. Det lignede at have været en god beslutning, for med 4 skud blev det også til 4 mål på 7 minutter, og SK Aarhus skulle pludselig vænne sig til at være bagud med 13-10. I målet viste Rikke Poulsen atter engang den landsholdsklasse hun er elsket for iblandt tilskuerne.

I fraværret af Marie Paule Gnabouyou, der plejede sin mindre skade, da blev det halvvejs også til spilletid for purunge Nikoline Lundgreen på højre back. Hun gjorde en rigtig fin figur, afleveringerne sad som de skulle, og efter 49 minutter havde hun også modet til at brage en afslutning ind bag Mathilde Juncker i målet. +5, 18-13, og publikum lugtede sejren forude. Nikoline blev også spilleren der satte den 16. og sidste scoring for hjemmeholdet ind i anden halvleg.

Endnu engang viste hjemmeholdet at klassen er der når det gælder. Det blev til spilletid for næsten alle, men på trods af rotationen kom sejren aldrig i fare. To gange i træk kunne Viborg-spillerne kaste bolden ned i et tomt Aarhus-mål, da de valgte at spille med en ekstra markspiller. Havde der været en smule mere skarphed på Kirsten Balles afslutning fra egen banehalvdel, så var det også blevet til tre.

Det hele sluttede 23-19 i Viborg Stadionhal, og den sjette sejr på stribe blev en realitet. Næste opgave venter om en uge, når FCM Håndbold byder indenfor lørdag klokken 17:10.

Se spillerstatistik her
Se kampanalyse her