En medalje i sigtekornet

Sæsonen 2015/2016 har stået i udviklingens tegn. En ny trup og trænerstab skulle finde hinanden spillemæssigt og personligt, og havde man inden snakket medaljer, så var man blevet mødt at brede smil hos eksperterne.

Nu står vi med muligheden for at slutte sæsonen hæderligt af. Team Tvis Holstebro er det hold vi har mødt flest gange, da vejene er krydset både europæisk og nationalt i Cup Winners Cup, Primo Tours Ligaen og Santander Cup. Det 6. opgør spilles i morgen aften klokken 19:00 i Gråkjær Arena, og det er ærligt ikke drømmemodstanderen at stå overfor i en bronzeduel som finder sin afgørelse i Viborg Stadionhal næste onsdag klokken 20:30.

”Jeg synes at vi sammen med Holstebro har været de bedste iblandt de næstbedste, så det kommer ikke som den store overraskelse at vi nu igen skal mødes. Omvendt synes jeg at 5 gange måtte være rigeligt, men Fru Fortuna ville det anderledes,” fortæller cheftræneren.

Efter 5 indbyrdes opgør bliver det efterhånden svært at komme med nyt fra begge mandskaber, men Allan Heine lufter at der er et par kort tilbage på hånden.

”Vi kommer med et par tiltag, men om Peter Krautmeyer (TTH’s træner) har læst det, det må tiden vise. Han plejer at være dygtig til at kunne analysere modstanderen. Jeg tror at det i morgen i høj grad kommer an på hvordan vores an angrebsspil flyder, for finder vi et godt tempo der, så fratager vi også deres farligste våben i kontrafasen”.

Selvom at man snakker om selveste Viborg HK, så vil en bronzemedalje for truppen og alle omkring uomtvisteligt give et boost for selvforståelsen.

”Vi vil være hamrende stolte af en medalje. Jeg synes at det har været en rigtig rutschebanesæson med godt og ræderligt spil, så hvis vi kan slutte med et sæt bronzemedaljer, så vil det give en god stolthed og tro på at vi står godt rustet fremadrettet”, slutter Allan Heine.